Massages en pakkingen

Geurende oliën en masserende handen maken uw dagje wellness compleet. Heeft u last van fysieke ongemakken zoals spierpijn of blessures? Ook dan biedt een massage uitkomst. Of u nu kiest voor een klassieke ontspanningsmassage of bijzondere chocoladepakking: na de behandeling voelt u zich weer helemaal opgeladen.

Indien u beiden kiest voor een massage of pakking, dan worden de behandelingen gelijktijdig gegeven.

De tijdsduur van de massage of behandeling mag u langer van de accommodatie gebruik maken.

Ontspanningsmassage

60,00

Even volledig ontspannen? Geniet van masserende handen die de spanning uit uw lijf laten vloeien. Met geurende olie en zachte bewegingen wordt uw bloedsomloop gestimuleerd en uw stress vermindert. Na de behandeling voelt u zich relaxed, fit en opgeladen!

Duur: 60 minuten

Sportmassage

60,00

Blessure of spierpijn? Ervaar de krachtig masserende handen van onze masseurs waardoor de afvalstoffen in uw spieren sneller worden afgevoerd. Een ideale massage om doorbloeding te verbeteren. Het resultaat is een soepel gevoel en sneller herstel.

Duur: 60 minuten

Lomi Lomi massage

60,00

Lomi Lomi staat voor harmonie en is afkomstig uit het zonnige Hawaii. U krijgt een volledige lichaamsmassage die wordt uitgevoerd in lange, vloeiende bewegingen over de volle lengte van het lichaam. Zo wordt de natuurlijke energiestroom in het lichaam optimaal gestimuleerd.

Duur: 60 minuten

Scrubmassage

60,00

Een bijzondere combinatie van scrub en massage. Door de verwijdering van dode huidcellen wordt de huid weer egaal en glanzend. Een ontspannende massage zorgt voor stimulering van de doorbloeding.

Duur: 60 minuten

Chocolade massage

65,00

Een zoete verwennerij. Vloeibare cacao en masserende handen zorgen ervoor dat het niveau van serotonine en endorfine (gelukshormoon) in het lichaam verhoogd wordt. Bovendien bevat cacao van nature veel antioxidanten. Na deze massage voelt u zich als herboren!

Duur: 60 minuten

Scrub & Body Mud pakking

75,00

De Scrub en Body Mud combineert een traditionele body peeling met de heilzame eigenschappen van een oosters kleimasker. De gebruikte Kaolinklei werkt absorberend, zuiverend en trekt gifstoffen uit de huid. Geniet van de zoete geur van kersenbloesem.

Duur: 60 minuten

Butter & White Sugar pakking

75,00

Een professionele body scrub van kokosboter en witte suiker. De scrub verwijdert op milde wijze dode huidcellen en heeft een diepe verzorgende werking. Een glad en soepel huidgevoel is het eindresultaat.

Duur: 60 minuten

Chocolade pakking

75,00

Een bijzondere pakking van vloeibare cacao. Zowel beschermend als vitaliserend. Heeft u last van een droge huid? Dan is deze behandeling een echte aanrader. U en uw huid stralen als nooit tevoren!

Duur: 60 minuten