Omgeving

Privé Sauna & Wellness De Meerkes is gelegen in de historische vestingstad Ravenstein, op de grens van Noord-Brabant en Gelderland. De natuurrijke omgeving draagt bij aan het doel van uw dag: in alle rust onthaasten. Maak van uw saunabezoek, een heerlijk dagje uit.

Tussen bos en boerderij

Van de bloesem aan de kersenboom in het voorjaar tot de roodbruine bladeren in de herfst: het is voor de liefhebber van natuurpracht goed toeven bij De Meerkes. Want zeg nu zelf: u ontspant toch veel liever in een vredige omgeving dan op een grijs industrieterrein? Hetgeen wat ons anders maakt, daar zijn we dan ook trots op. Bent u een wandel- of fietsliefhebber? De Meerkes ligt op een steenworp afstand van De Herpse Bossen, in de volksmond ook wel ‘Herperduin’ genoemd.

Historische vestingstad

Wie door Ravenstein loopt, zal met warme gevoelens terugdenken aan vroeger. Ravenstein kenmerkt zich door karakteristieke herenhuizen, pittoreske pleintjes en monumentale panden. De van oorsprong strategische ligging van het stadje aan rivier de Maas maakt dit alles tot een schilderachtig geheel. Hoewel er bij De Meerkes goed voor de inwendige mens wordt gezorgd, kunt u ook in Ravenstein terecht voor een lekker drankje of goed diner. Aanraders zijn Restaurant Versaen *, Brass aan de Maas en Stadsherberg De Keurvorst, waar u ook zeer aangenaam kunt overnachten.

Ons advies: maak vóór of na uw bezoek aan Privé Sauna & Wellness De Meerkes tijd voor een wandeling door Ravenstein. Neem van ons aan: daar krijgt u geen spijt van!