Privé Sauna Arnhem

Op een half uurtje rijden van Arnhem treft u Privé Sauna & Wellness De Meerkes. Complete ontspanning: dat is waar een bezoek aan ons saunacomplex voor staat. Finse sauna, stoombad, verwarmd zwembad en ruime ligweide: u komt niets tekort. Voor een dagje uw eigen sauna nabij Arnhem? Het kan bij De Meerkes in Ravenstein op de grens van Gelderland en Brabant.

Twee unieke ruimtes

We bieden u twee afzonderlijke saunaruimtes: ‘t Bakhuys en ‘t Koetshuys. In beide ruimtes kunt u vrij gebruik maken van alle wellness voorzieningen. De privé sauna’s staan volledig in het teken van ontspanning.

De historie van de Meerkes

door gastvrouw Lisa Verhoeven

Van recreatieboerderij tot sauna: De Meerkes is sinds jaar en dag een begrip in de omgeving. Uw gastvrouw Lisa Verhoeven vertelt u er graag meer over. We keren terug naar het verre verleden, toen de akkers nog met paard en wagen werden omgeploegd.

Lees verder

Omgeving

Ravenstein is een bijzondere vestingstad, op de grens van Gelderland en Noord-Brabant. Het is tevens de thuishaven van Privé Sauna & Wellness De Meerkes. Ontdek ons door natuur omgeven saunacomplex.

Lees verder

Massages

Een privé sauna nabij Arnhem inclusief professionele massage? Ook dat is bij ons mogelijk. Geniet van masserende handen en geurende oliën bij uw bezoek aan onze sauna.

Lees verder

Hapje en drankje

Bij De Meerkes wordt ook voor de inwendige mens gezorgd. Proef een vers belegd broodje, maaltijdsalade of pastagerecht tijdens uw saunabezoek.

Lees verder