Privé Sauna Brabant

De Meerkes is een prachtig gelegen privé sauna in karakteristiek Noord-Brabant. Met 2 personen genieten van uw eigen privé sauna met zwembad? Bij De Meerkes ontbreekt het u werkelijk aan niets: van jacuzzi tot finse sauna en van stoombad tot verwarmd buitenbad. Zo kunt u in alle rust en vrijheid met z’n tweeën tijd doorbrengen. Op zoek naar een privé sauna met overnachting in Brabant? Zoek niet langer.

Twee unieke ruimtes

Privé Sauna & Wellness De Meerkes in Ravenstein biedt u twee aparte luxe sauna’s: ‘t Bakhuys en ‘t Koetshuys. Voorzien van de betere wellness faciliteiten en zeer sfeervol ingericht.

De historie van de Meerkes

door gastvrouw Lisa Verhoeven

Van recreatieboerderij tot sauna: De Meerkes is sinds jaar en dag een begrip in de omgeving. Uw gastvrouw Lisa Verhoeven vertelt u er graag meer over. We keren terug naar het verre verleden, toen de akkers nog met paard en wagen werden omgeploegd.

Lees verder

Omgeving

Op de grens van Noord-Brabant en Gelderland treft u het historische Ravenstein. Verscholen tussen bossen en boerderijen ligt een bijzonder saunacomplex: De Meerkes.

Lees verder

Massages

Een privé sauna met massage? Bij De Meerkes geniet van u geurende oliën en zachte of krachtige masserende handen. Ontdek onze professionele massages en pakkingen.

Lees verder

Hapje en drankje

Uw dagje sauna in Brabant is niet compleet zonder een lekker hapje of drankje. Wij serveren dagelijks vers bereide gerechten waaronder belegde broodjes, maaltijdsalades en pasta’s.

Lees verder