Privé Sauna Breda

Samen onthaasten in uw eigen privé sauna? Op nog geen uurtje rijden van Breda ligt Privé Sauna & Wellness De Meerkes. Als u met z’n tweeën even ongestoord wilt genieten van een dagje sauna, dan is ons door natuur omgeven saunacomplex een absolute aanrader. Bij De Meerkes komt u niets tekort: jacuzzi, finse sauna, stoombad en ruime ligweide. We bieden u zelfs een privé sauna met verwarmd zwembad.

Twee unieke ruimtes

Twee gescheiden privé sauna’s die zijn voorzien van diverse wellnessfaciliteiten: ‘t Bakhuys en ‘t Koetshuys. Tijdens uw saunabezoek kunt vrij gebruik maken van alle voorzieningen in de gekozen ruimte.

De historie van de Meerkes

door gastvrouw Lisa Verhoeven

Van recreatieboerderij tot sauna: De Meerkes is sinds jaar en dag een begrip in de omgeving. Uw gastvrouw Lisa Verhoeven vertelt u er graag meer over. We keren terug naar het verre verleden, toen de akkers nog met paard en wagen werden omgeploegd.

Lees verder

Omgeving

De thuishaven van Privé Sauna & Wellness De Meerkes is de historische vestingstad Ravenstein, op de grens van Brabant en Gelderland. Benieuwd naar ons door natuur omgeven saunacomplex?

Lees verder

Massages

Professionele massage bij uw bezoek aan de privé sauna? Probeer één van onze massages of pakkingen en geniet van zacht tot hard masserende handen en geurende oliën.

Lees verder

Hapje en drankje

Kom culinair ook weer even op adem. Proef een vers belegd broodje, maaltijdsalade of smaakvol pastagerecht. Bij De Meerkes zorgen we immers goed voor de inwendige mens!

Lees verder