Privé Sauna Den Bosch

Zoekt u een privé sauna in de buurt van Den Bosch? Zoek niet langer! Bij De Meerkes geniet u samen voor een dag van uw eigen privé sauna met zwembad. Het ontbreekt u aan niets om even heerlijk te onthaasten: van stoombad tot verwarmd buitenbad, jacuzzi tot ruime ligweide. Een dagje sauna nabij ‘s-Hertogenbosch? U rijdt in nog geen 30 minuten naar ons saunacomplex.

Twee unieke ruimtes

De Meerkes heeft twee aparte ruimtes die zijn voorzien van diverse sauna en wellnessfaciliteiten. Zo kunt in zowel ‘t Bakhuys als ‘t Koetshuys ongedwongen genieten van alle aanwezige voorzieningen.

De historie van de Meerkes

door gastvrouw Lisa Verhoeven

Van recreatieboerderij tot sauna: De Meerkes is sinds jaar en dag een begrip in de omgeving. Uw gastvrouw Lisa Verhoeven vertelt u er graag meer over. We keren terug naar het verre verleden, toen de akkers nog met paard en wagen werden omgeploegd.

Lees verder

Omgeving

Privé Sauna & Wellness De Meerkes is gelegen in het vestingstadje Ravenstein. In de omgeving van Den Bosch vindt u geen ander saunacomplex dat zo nauw verbonden is met de omliggende natuur.

Lees verder

Massages

Een heerlijke massage maakt uw dagje wellness helemaal compleet. Kies een pakking of massage, gegeven door onze professionele masseurs en masseuses. Daar krijgt u geen spijt van!

Lees verder

Hapje en drankje

Ook voor de inwendige mens wordt goed gezorgd. Proef een vers belegd broodje, salade of pastagerecht tijdens uw saunabezoek. Neem plaats voor de houtkachel met een glas wijn of bubbels.

Lees verder