Privé Sauna Eindhoven

Een luxe privé sauna in de buurt van Eindhoven? De Meerkes is een privé sauna in karakteristiek Brabant, waar u samen in alle rust kunt ontspannen. Een bezoek aan ons natuurrijke saunacomplex staat voor complete ontspanning. Jacuzzi, finse sauna, stoombad en ruime ligweide: u komt niets tekort. Geniet van uw eigen privé sauna met zwembad op maar 35 minuten rijden vanaf Eindhoven.

Twee unieke ruimtes

De Meerkes heeft twee gescheiden saunaruimtes die zijn voorzien van diverse wellnessfaciliteiten. In zowel ‘t Bakhuys als ‘t Koetshuys kunt u ongedwongen gebruik maken van alle voorzieningen.

De historie van de Meerkes

door gastvrouw Lisa Verhoeven

Van recreatieboerderij tot sauna: De Meerkes is sinds jaar en dag een begrip in de omgeving. Uw gastvrouw Lisa Verhoeven vertelt u er graag meer over. We keren terug naar het verre verleden, toen de akkers nog met paard en wagen werden omgeploegd.

Lees verder

Omgeving

Op de grens van Noord-Brabant en Gelderland ligt het vestingstadje Ravenstein. Daar treft u ons bijzondere saunacomplex, verscholen tussen bos en boerderij en omgeven door natuurpracht.

Lees verder

Massages

Nabij Eindhoven een privé sauna met massage? Probeer een massage of pakking bij uw bezoek aan De Meerkes. Geniet van professioneel masserende handen en geurende oliën.

Lees verder

Hapje en drankje

Een heerlijk hapje of drankje tijdens uw saunabezoek? Kom ook culinair weer even op adem met een vers belegd broodje, maaltijdsalade of smaakvol pastagerecht.

Lees verder