Privé Sauna Gelderland

Voor een dag of dagdeel uw eigen privé sauna met zwembad? De Meerkes is een bijzondere privé sauna op de grens van Gelderland en Noord-Brabant. Van finse sauna tot jacuzzi en van stoombad tot verwarmd buitenbad: Bij De Meerkes ontbreekt het u werkelijk aan niets om ongestoord samen te ontspannen. Privé sauna met overnachting in omgeving Gelderland? Ook dat is mogelijk.

Twee unieke ruimtes

Privé Sauna & Wellness De Meerkes heeft twee unieke afzonderlijke saunaruimtes: ‘t Bakhuys en ‘t Koetshuys. Beide sauna’s zijn zeer sfeervol ingericht en voorzien van de betere wellness faciliteiten.

De historie van de Meerkes

door gastvrouw Lisa Verhoeven

Van recreatieboerderij tot sauna: De Meerkes is sinds jaar en dag een begrip in de omgeving. Uw gastvrouw Lisa Verhoeven vertelt u er graag meer over. We keren terug naar het verre verleden, toen de akkers nog met paard en wagen werden omgeploegd.

Lees verder

Omgeving

In het Brabantse Ravenstein ligt tussen boerderijen en bossen een prachtig saunacomplex verscholen. Ontdek Privé Sauna & Wellness De Meerkes op nog geen 10 minuten rijden vanaf Nijmegen.

Lees verder

Massages

Een privé sauna met massage? Bij De Meerkes geniet u van warme oliën en zachte of krachtige masserende handen. Probeer een professionele massage of pakking bij uw bezoek.

Lees verder

Hapje en drankje

Geniet tijdens uw dagje sauna nabij Gelderland van een heerlijk hapje of drankje. Wij serveren dagelijks vers bereide gerechten waaronder belegde broodjes, maaltijdsalades en pasta’s.

Lees verder