Privé Sauna Rosmalen

Op zoek naar een privé sauna in de omgeving van Rosmalen? Bij De Meerkes geniet u met 2 personen van uw eigen privé sauna met zwembad. Het ontbreekt u bovendien aan niets: van jacuzzi tot ruime ligweide en van stoombad tot verwarmd buitenbad. Samen tijd doorbrengen met een dagje sauna? Ons saunacomplex is uitstekend bereikbaar op zo’n 20 minuten rijden vanaf Rosmalen.

Twee unieke ruimtes

De Meerkes heeft twee gescheiden saunaruimtes die zijn voorzien van diverse wellnessfaciliteiten. In zowel ‘t Bakhuys als ‘t Koetshuys kunt u ongedwongen gebruik maken van alle voorzieningen.

De historie van de Meerkes

door gastvrouw Lisa Verhoeven

Van recreatieboerderij tot sauna: De Meerkes is sinds jaar en dag een begrip in de omgeving. Uw gastvrouw Lisa Verhoeven vertelt u er graag meer over. We keren terug naar het verre verleden, toen de akkers nog met paard en wagen werden omgeploegd.

Lees verder

Omgeving

Ons saunacomplex is gelegen in de vestingstad Ravenstein. In de buurt van Rosmalen vindt u geen andere privé sauna die zo verweven is met de omliggende natuur dan De Meerkes.

Lees verder

Massages

Een ontspannende massage tijdens uw bezoek aan onze privé sauna? Ervaar masserende handen en heerlijk ruikende oliën. Probeer één van onze professionele pakkingen en massages.

Lees verder

Hapje en drankje

Maak uw dagje wellness in de buurt van Rosmalen compleet met een lekker hapje of drankje. Wij serveren dagelijks vers bereide gerechten waaronder belegde broodjes, maaltijdsalades en pasta’s.

Lees verder