Privé Sauna Tilburg

De Meerkes is een luxe privé sauna op nog geen 40 minuten rijden vanaf Tilburg. Een dag of dagdeel van uw eigen privé sauna met zwembad genieten? Bij De Meerkes kunt u in alle rust en vrijheid met z’n tweeën tijd doorbrengen. U komt werkelijk niets te kort: van jacuzzi tot stoombad, van sauna tot verwarmd buitenbad. En dit alles in een vredige natuurrijke omgeving.

Twee unieke ruimtes

Privé Sauna & Wellness De Meerkes biedt u twee aparte saunaruimtes: ‘t Bakhuys en ‘t Koetshuys. Beide sauna’s zijn sfeervol ingericht en voorzien van de betere voorzieningen in wellness.

De historie van de Meerkes

door gastvrouw Lisa Verhoeven

Van recreatieboerderij tot sauna: De Meerkes is sinds jaar en dag een begrip in de omgeving. Uw gastvrouw Lisa Verhoeven vertelt u er graag meer over. We keren terug naar het verre verleden, toen de akkers nog met paard en wagen werden omgeploegd.

Lees verder

Omgeving

Ontdek onze sauna's met een natuurrijk karakter nabij Tilburg. Privé Sauna & Wellness De Meerkes is gelegen in Ravenstein, een historische stad op de grens van Noord-Brabant en Gelderland.

Lees verder

Massages

Een privé sauna met ontspannende massage? Ook dat is mogelijk bij De Meerkes. Ontdek onze massages en pakkingen, gegeven door één van onze professionele masseuses of masseurs.

Lees verder

Hapje en drankje

Dagelijks serveren we vers bereide gerechten zoals luxe broodjes, salades en pastagerechten. Geniet dus tijdens uw dagje wellness in omgeving Tilburg van een heerlijk hapje of drankje.

Lees verder